Свечани пријем првака

Постали смо богатији за двеста педесет нових другара, дечака и девојчица којису започели своје школовање у првом разреду у нашој школи.
Свечани пријем , који се одржао 31.августа 2017. отворила је директорка школе, Славољупка Михајловић и нашим драгим првацима пожелела срећан почетак и много успеха у стицању знања.

Свечаност су својим присуством увеличали многи уважени гости. Као први, полазак у школу је честитао градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић. Лепим жељама првацима придружили су се и помоћник министра за предшколско и основно образовање и васпитање Весна Нeдељковић, посебни саветник министра Гордана Косановић, помоћник покрајинског секретара за образовање Биљана Кашерић, начелник Школске управе Нови Сад Јован Вукчевић, просветне саветнице Соња Миладиновић и Весна Радуловић.

Наши ученици који су завршили први разред и њихове учитељице припремили су тим поводом програм у којем су сви уживали. Након игре, песме и рецитација, сада већ бивших првака, наши најмлађи ђаци упознали су своје учитеље и први пут сели у школске клупе.